Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που έπεσε από την οροφή κολυμβητηρίου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος από τα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ο οποίος μένει μόνιμα στην

Ξάνθη, μαζί με άλλα παιδιά επιχείρησαν να ανέβουν με σκάλα στην οροφή του παλιού κολυμβητηρίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthinews.gr, τμήμα της οροφής υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να πέσει στο κενό από ύψος 6-7 μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 16χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι ο 16χρονος διακομίστηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής και υποβλήθηκε άμεσα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

«Είναι δύσκολη η κατάστασή του αλλά έχει σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, οι επόμενες τέσσερις ημέρες είναι καθοριστικές. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στον μηρό και στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας κάνει ό,τι μπορεί και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι γερό σκαρί και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Καρασαββόγλου.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ