Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Παναγιώτης Μουσσάς

Της Άννας Κανδύλη

Αποφυλακίζεται σήμερα με περιοριστικούς όρους ο Παναγιώτης Μουσσάς, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο 50χρονος που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Φεβρουάριο, βγαίνει από τη φυλακή με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν έναν χρόνο όταν η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΔΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, κατήγγειλε ότι ο Παναγιώτη Μουσσάς, ο αποβιώσαντας έκδοτης της “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, Παναγιώτης Μαυρίκος και ο δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκου την εκβίαζαν, ζητώντας κρατική διαφήμιση.

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι υπεράσπισης του Παναγιώτη Μουσσά, Θεόδωρος Μαντάς και Σάκης Κεχαγιόγλου

«Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με το υπ΄αριθμ. 291/17 βούλευμά του αποφάσισε την αποφυλάκιση του εντολέως μας, Παναγιώτη Μουσσά, και την αντικατάσταση της κράτησής του με περιοριστικούς όρους. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποφάσεις που ελήφθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ