Η ηθοποιός κόρη της Παπακώστα – ΦΩΤΟ

Μαμά και κόρη μαζί σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα. Η Κατερίνα Παπακώστα και η κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου, παρακολούθησαν την παράσταση «Το δέντρο» στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο αξιόλογος ηθοποιός Νίκος Μαγδαληνός.

Η όμορφη Αγγέλα δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την πολιτική, αφού από νεαρή ηλικία αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Μάλιστα, η κόρη της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και του στρατηγού Θεόδωρου Σιδηρόπουλου έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο με τον σπουδαίο Γιώργο Αρμένη, ενώ αργότερα κράτησε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ».

Ένα μικρό πέρασμα έχει κάνει και από την τηλεόραση αφού συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Εκεί η 26χρονη υποδύθηκε μια κοπέλα που γνώρισε σε μπαρ ο Άρης (γιος της Μαριλένας, την οποία ενσαρκώνει η Μαριάννα Τουμασάτου), στο πλαίσιο των guest εμφανίσεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη κάνουν κοσμική εμφάνιση, αφού και στις δύο αρέσει να παρακολουθούν μαζί νέες παραστάσεις.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις καταγγέλλει ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter με το όνομα του

Τσίπρας: Γραβάτα μετά τις 24 Μαΐου – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ