Η ακτιβίστρια με την κότα για το “νέο επεισόδιο” στην Ηρώδου Αττικού – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχει ποινικοποιηθεί η διαμαρτυρία» είπε Αυγή Βουτσινά, που έγινε γνωστή όταν πέταξε μία κότα στο Μέγαρο Μαξίμου και περιέγραψε το περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Ηρώδου Αττικού.

«Πήγα να περάσω από την Ηρώδου Αττικού προκειμένου να κατευθυνθώ σε ένα καφέ, για επαγγελματική υποχρέωση. Επειδή φοβήθηκα ότι μπορεί να με δουν και να θεωρήσουν ότι κάτι πάω να κάνω πάλι δεν πήρα ούτε καν τσάντα μαζί μου» είπε η ακτιβίστρια μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε και πρόσθεσε:

«Μπαίνω στην Ηρώδου Αττικού. Στο πρώτο πεζοδρόμιο με σταματάει ένας αστυνομικός ο οποίος είπε σε μένα και σε άλλους περαστικούς ‘περάστε από το απέναντι πεζοδρόμιο’. Πήγα και συνέχισα την πορεία μου. Στα επόμενα 10 μέτρα εμφανίζεται πάλι ένας ένστολος ο οποίος μας είπε ‘σταματήστε’. Υπέθεσα ότι κάποιος βγαίνει ή μπαίνει στο Μαξίμου και θέλουν να είναι καθαρό το πεδίο και σταματήσαμε.

Ξαφνικά εμφανίζονται τέσσερα άτομα από το πουθενά, με πολιτικά ρούχα και με αρπάζουν βιαίως, αρχίζουν και με σέρνουν στην Ηρώδου Αττικού. Μου έλεγαν εσένα σε ξέρουμε, έχει ξαναέρθει, έχεις κάνει επεισόδιο και άρχισαν να με βρίζουν».

«Το μόνο που τους είπα, πείτε μου γιατί με τραβάτε, τι συμβαίνει. Με πήγαν σε ένα τζιπ της αστυνομίας, με παρέλαβαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι δεν μου φέρθηκαν άσχημα. Τους ρώτησα τι συμβαίνει και  μου είπαν ότι εκτελούν εντολές. Με έβαλαν στο περιπολικό και με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος» συνέχισε.

Δείτε το βίντεο από το Ε

Διαβάστε επίσης:

“Με χτύπησαν στην Ηρώδου Αττικού” καταγγέλλει η ακτιβίστρια που είχε πετάξει μια κότα στο Μαξίμου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ