• Τα ζώδια της εβδομάδας

  2:10 μμ, Κυριακή 14 Φεβ 2016 2:10 μμ, Κυριακή 14 Φεβ 2016

  Η εβδομάδα που ακολουθεί λαμβάνει ιδιαίτερο χρώμα από ορισμένες αλλαγές στις πλανητικές διελεύσεις:

  Ο Ερμής διελαύνει πλέον στο ζωδιακό χώρο του Υδροχόου βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία και φέρνοντας πνεύμα νεωτερισμού, σπιρτάδας και ανανέωσης- αυθεντικότητας στον τρόπο σκέψης / συνδιαλλαγής.

  Η Αφροδίτη επίσης εισέρχεται στον Υδροχόο (στις 17/2) διευκολύνοντας μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο τις έννοιες του αλτρουισμού, της συλλογικότητας, της φιλίας και της ομόνοιας ανάμεσα σε ανθρώπους που ασπάζονται παρεμφερείς ιδέες και παλεύουν για κοινά ιδανικά.

  Με τρεις πλανήτες στον Υδροχόο (και σύμφωνα με την αστρολογική θεωρία) η δυναμική έντονης συνδικαλιστικής / πολιτικής- κομματικής - κοινοβουλευτικής κινητικότητας – δραστηριότητας φαντάζει βεβαία.

  Από την άλλη πλευρά, στο θέμα των χρημάτων (εσόδων) φαίνεται πως στο εξής έχουν περισσότερη εύνοια κυρίως οι Αιγόκεροι και ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω, ενώ παράλληλα στο θέμα των σταθερών σχέσεων / συνεργασιών- συνεταιρισμών / του γάμου θα μπορέσουν να φέρουν πιο εποικοδομητικά αποτελέσματα οι Λέοντες και ο ωροσκόπος στο Λέοντα.

  Άνεση και θετική αίσθηση της πραγματικότητας θα έχετε οι Δίδυμοι, Ζυγοί, αλλά και αρκετοί Υδροχόοι κι αρκετοί Λέοντες (οι τελευταίοι – Υδροχόοι και Λέοντες- αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου), εφόσον γεννηθήκατε αντίστοιχα μετά τις 15/6 , μετά τις 18/10, μετά τις 14/2 και μετά τις 17/8. Οι δυο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας προσφέρουν αυτό το αίσθημα της άνεσης και της καλοδιαθεσίας στους Καρκίνους και στους Σκορπιούς που γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου (κοντά στις 21/6 και κοντά στις 23/10). Παράλληλα, οι δυο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα μπορούσαν να επιφυλάσσουν έκτακτες έννοιες / ανατροπές / κόντρες ή αναπάντεχα προβλήματα είτε κι απλούς εκνευρισμούς σε ορισμένους Διδύμους της 21-22/5, Παρθένους της 23-24/8, Τοξότες της 22-23/11, Ιχθύς της 19-20/2, Κριούς της 6-7-8/4, Καρκίνους της 8-9-10/7, Ζυγούς της 9-10-11/10, Αιγόκερους της 6-7-8/1. Διαχειριστείτε με στωικότητα, σύνεση και μαεστρία!

  Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Κριούς που γεννηθήκατε αντίστοιχα έως τις αρχές Ιουνίου, έως τις αρχές Οκτωβρίου, έως τις αρχές Δεκεμβρίου και έως τις αρχές Απριλίου.

  Αναλόγως του ατομικού αστρολογικού χάρτη, λιγότερο ή περισσότερο, η εύνοια στην εν λόγω θεματολογία αφορά και τους Υδροχόους, αλλά και τους Λέοντες που έχετε γενέθλια έως τις αρχές Φεβρουαρίου κι έως τις αρχές Αυγούστου, αντιστοίχως.

  Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους Ταύρους, Παρθένους, αλλά και κάποιους Αιγόκερους και Καρκίνους, εφόσον γεννηθήκατε αντίστοιχα μετά τις 17/5, μετά τις 19/9, μετά τις 17/1 και μετά τις 19/7. Από τις 17/2 χαρά και τύχη συντροφεύουν πλέον κυρίως τους Διδύμους, Ζυγούς, αλλά και πολλούς Υδροχόους και Λέοντες, εφόσον γεννηθήκατε αντίστοιχα: έως τις 27/5, έως τις 29/9, έως τις 26/1 κι έως τις 29/7.

  Μαχητικοί, αποφασιστικοί, υγιώς ορμητικοί κι αποτελεσματικοί αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Καρκίνοι που γεννηθήκατε από τις 13/7 έως τις 17/7 και οι Ιχθύες που γεννηθήκατε από τις 11/3 έως τις 15/3.

  Με μαεστρία και σωστή διαχείριση (αποφεύγοντας τη ζημιογόνο επιθετικότητα ή την προκλητική συμπεριφορά), φέρνετε θαυμάσια αποτελέσματα κι εσείς οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια από τις 13/11 έως τις 17/11 και Υδροχόοι που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας από τις 10/2 έως τις 14/2.

  Ταύροι γεννημένοι από τις 11/5 έως τις 15/5 και Λέοντες γεννημένοι από τις 13/8 έως τις 17/8 , καλό θα είναι να μετριάσετε τη βιασύνη / επιπολαιότητα / το πείσμα ή και τη νευρικότητα που ενδεχομένως θα μπορούσε να φέρει ζημιές και προβλήματα κατά τις μέρες που ακολουθούν (η τάση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη όσον αφορά στο τελικό της αποτέλεσμα).

  Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» ισχύει τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 10-11/5 και τους Αιγόκερους της 10-11/1, αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 12-13/9 και της 10-11/3, αντίστοιχα.

  Η θέση του Κρόνου προσφέρει σταθερότητα στο βηματισμό υμών των πύρινων και αέρινων που έχετε γενέθλια ��οντά στις παρακάτω ημερομηνίες: 5/4, 7/8, 7/12, 5/6, 8/10, 4/2. Εσείς μπορείτε να θέσετε γερές βάσεις σε κάτι που προσπαθείτε να χτίσετε με συνέπεια και εργατικότητα. Επίσης, δύναστε να υπολογίζετε στη στήριξη από τη γραφειοκρατία είτε από κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην ιεραρχία. Για τους Διδύμους και τους Τοξότες αυτής της παραγράφου ισχύει παράλληλα η τάση των πιέσεων, των ευθυνών, των προβλημάτων / προβληματισμών / διλημμάτων ή κατήφειας, αλλά και των ξεκαθαρισμάτων, ακόμα και των εμποδίων ή των καθυστερήσεων, μια τάση που φυσικά χρήζει μεθοδικότητας και πρόνοιας στην αντιμετώπιση. Ομοίως, καλό θα είναι να υπολογίσετε σε παρεμφερείς πιέσεις / ευθύνες / προβληματισμούς κι εσείς οι Ταύροι της 20/4, Λέοντες της 22/7, Σκορπιοί της 23/10 και Υδροχόοι της 20/1.

  Ευχές για μια εποικοδομητική εβδομάδα!

  Παρακολούθησε τώρα την εκπομπή

  «Astra-Πές Ντενίζ 2016: Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις»

  https://www.youtube.com/watch?v=mCyHzjlOG9Q

  Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

  BSc (Hons) in Psychology

  BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

  Certificate in Astrology (Distinction)

  www.denisediamanti.com

  Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

  Κάνε LIKE στο FaceBook:

  https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα