Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις για το Ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας η πορεία των επιστημονικών φορέων οι οποίοι διαμαρτύρονται για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. 

Δείτε τα βίντεο από το Mega:

Η πορεία ξεκίνησε από τα Ποροπύλαια, κατευθύνθηκε στο υπουργείο Εργασίας και από εκεί συνεχίζει προς τη Βουλή. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων γιατροί, δικηγόροι, φοροτεχνικοί, αρχιτέκτονες και μηχανικοί.

Οι επιστήμονες φωνάζουν “όχι στον νόμο που μας πετάει στον δρόμο” και “όχι στην ισοπέδωση των επιστημόνων”. 

Η πορεία τους συνάντησε στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας, στην οδό Σταδίου, την αντίστοιχη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα οι οποίοι αντιδρούν στις αλλαγές που προωθούνται στο ασφαλιστικό.

Ο Λαφαζάνης στη συγκέντρωση για το ασφαλιστικό

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συμμετείχε στη διαμαρτυρία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό, στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι και τα δικηγορικά γραφεία μαζί με μηχανικούς, γιατρούς σε όλη την επικράτεια συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο “Επιστημόνων-Ελευθέρων Επαγγελματικών”, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Στη φωτογραφία, εκτός του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, διακρίνεται και η πρώην αναπληρώτρια υφυπουργός οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

 

Κρατώντας γραβάτες διαδηλώνουν κατά του ασφαλιστικού οι δικηγόροι

Οι δικηγόροι που συμμετέχουν στην διαμαρτυρία ενάντια στο νέο ασφαλιστικόφωνάζουν συνθήματα και κρατούν γραβάτες κατά την διάρκεια πορείας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Δικηγόροι, μηχανικοί και γιατροί συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στους δρόμους οι επιστημονικοί φορείς για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Έδιωξαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ από την πορεία – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ