H συναυλία της Πρωτοψάλτη στον Μαραθώνα – ΦΩΤΟ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Μια πανέμορφη μουσική βραδιά υπό το άγρυπνο βλέμμα της αυγουστιάτικης πανσελήνου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου Μαραθώνα.

Λίγες μόλις ώρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Τουρισμού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβηκε στη σκηνή και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να μαγεύει το κοινό που την ακούει να τραγουδά. 

Η συναυλία στην Αφετηρία Μαραθώνιου Δρόμου πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Μαραθώνα και προσωπικού φίλου της τραγουδίστριαςΗλία Ψινάκη. 

Μάλιστα, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, τη βράβευσε με το ανώτερο παράσημο του Δήμου, καθώς -όπως ο ίδιος είπε- η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πρν ορκιστεί υπουργός Τουρισμού της υπηρεσιακής κυβέρνησης, είχε δεσμευτεί να γίνει πρέσβειρα του Δήμου Μαραθώνα.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ζωή Λάσκαρη, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του και η Γιάννα Νταρίλη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Πηγή ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Δείτε επίσης:

Η έφιππη υπουργός και η πρόσκληση του Ψινάκη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK