Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης – ΦΩΤΟ

Όπως αποκάλυψε στον αέρα του Real Fm 97,8 ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Αγορά», Βασίλης Χήτος, δίπλα από τις όχθες της λίμνης Ιωαννίνων, ένα ζευγαράκι που πήγε το πρωί με το αυτοκίνητο, βρήκαν τη σορό ενός παιδιού, η οποία επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον αγνοούμενο φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε, ενώ βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του

Δίπλα από το παιδί, βρέθηκε ένα μαχαίρι. Θα δείξει αν το παιδί, έκοψε τις φλέβες του, σενάριο που θεωρείται αρκετά πιθανό σε αυτό το σημείο, αποκάλυψε πριν από λίγο στον αέρα του Real Fm 97,8, ο Βασίλης Χήτος

Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστής και ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης μεταβαίνει αυτήν την ώρα στο σημείο που βρέθηκε η σορός ενός αγοριού, στις όχθες της λίμνης των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το Epirusgate, έχει ενημερωθεί και ο θείος του Βαγγέλη  Γιακουμάκη που βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Βασίλη Χήτου:

 

Θείος Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τον αναγνώρισα

Ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρίσκεται στα Ιωάννινα μετέβη αμέσως στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 20χρονου φοιτητή.

“Τον είδα. Τον αναγνώρισα” είπε ο ίδιος μιλώντας σε δημογράφο του MEGA, επιβεβαιώνοντας πως η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

 Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο:

 

 Πηγή φωτογραφιών: epirusgate.blogspot.gr, epiruspost.gr

 

Αυτή τη μπλούζα φορούσε ο νεαρός, όταν εξαφανίστηκε:

 

Τσούκαλης: Έτσι βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός του αδικοχαμένου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Σήμερα το πρωί στις 7.30 περίπου, ένα νεαρό ζευγάρι που βρέθηκε στην περιοχή και κόλλησε το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να βρουν ένα ξύλο για να μπορέσει να βοηθήσει το αυτοκίνητο, βρήκε τη σορό και ειδοποίησε την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης και συνέχισε:

«Όντως βρέθηκε ένα μαχαίρι δίπλα στο πτώμα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα πριν έρθει το ειδικό κλιμάκιο από τη Θεσσαλονίκη».

Ακούστε το ηχητικό:

 

ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής από την Θεσσαλονίκη έφτασε στα Ιωάννινα, στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη, προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο και μαζί με τον ιατροδικαστή να δώσουν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 20χρονου φοιτητή.

Όπως αναφέρει το Epirusgate, η σορός του Βαγγέλη που εντοπίστηκε το πρωί σε κοντινή απόσταση από τη Γαλακτομική Σχολή, ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρει και τραύματα από επιθέσεις ζώων.

 

Δείτε το βίντεο

 

Τι λένε οι κάτοικοι για τον εντοπισμό του Βαγγέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση για τον εντοπισμό της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος φοιτητής, όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία πραγματοποιούσε καθημερινά έρευνες. 

 

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

 

Υπόθεση Γιακουμάκη: Σε 4 ώρες οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης

«Κάποιες πρώτες ενδείξεις, από το ιατροδικαστικό πόρισμα, μπορεί να υπάρξουν σε 3 με 4 ώρες», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος.

Συμπλήρωσε πως από την ιατροδικαστική εξέταση μπορεί να φανεί «η αιτία θανάτου, τι μπορεί να έγινε και πως μπορεί να έγινε», ενώ είπε πως «μπορεί να φανεί αν έχει μεταφερθεί η σορός» του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε

 

“Να βρεθούν οι υπαίτιοι” ζητά ο ξάδελφος του Βαγγέλη- ΒΙΝΤΕΟ

“Το μόνο που ζητάμε είναι να βρεθούν οι υπαίτιοι για όλο αυτό. Θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη”, δήλωσε ο ξάδερφος του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναφερόμενος στον εντοπισμό της σορού του 20χρονου φοιτητή.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε

 

Διαβάστε επίσης:

Τι λένε οι κάτοικοι για τον εντοπισμό του Βαγγέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Σε 4 ώρες οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης

“Να βρεθούν οι υπαίτιοι” ζητά ο ξάδελφος του Βαγγέλη- ΒΙΝΤΕΟ

Ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο enikos.gr

Τσούκαλης: Έτσι βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Θρήνος στο facebook για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Nέα ΦΩΤΟ από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη

ΦΩΤΟ από το σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ