Στην Πάτρα 25 Έλληνες διασωθέντες – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυα χαράς και ανακούφισης για τους διασωθέντες του Norman Atlantic και τους συγγενείς τους που σήμερα το μεσημέρι αντάμωσαν, μετά από τέσσερις ημέρες εφιαλτικής αγωνίας, και ενός πρωτοφανούς θρίλερ που ακολούθησε της ναυτικής τραγωδίας στην Αδριατική.

Σύμφωνα με το patratora.gr, είκοσι λεπτά μετά τις 14:00, στο λιμάνι της Πάτρας, κατέπλευσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο “Super Fast 2”, προερχόμενο από το Μπάρι της Ιταλίας, μεταφέροντας 25 Έλληνες διασωθέντες από το φλεγόμενο καράβι. Όλοι τους είναι μέλη του πληρώματος. Ανάμεσα τους και ο 35χρονος Πατρινός Γιάννης Μπαλαμπάνης.

Ανακουφισμένος που ξαναείδε την οικογένεια του, ο 35χρονος διασωθείς δεν μπόρεσε να περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, «λυγίζοντας» μπροστά στις κάμερες.

Οι Έλληνες διασωθέντες, εμφανώς καταβεβλημένοι,  μόλις πάτησαν το πόδι τους στην στεριά, «χάθηκαν» στις αγκαλιές των συγγενών τους. Μητέρες, σύζυγοι και παιδιά όλες αυτές τις ημέρες έζησαν τον δικό τους Γολγοθά, αγνοώντας την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το patratora.gr.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ