ΒΙΝΤΕΟ-Καραμπόλα στα Χανιά

ΒΙΝΤΕΟ-Καραμπόλα στα Χανιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι στον κόμβο του Γαλατά στα Χανιά και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το ατύχημα προκλήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, ενώ ένα ακόμη διερχόμενο όχημα που δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως, ενεπλάκη στο τροχαίο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ΙΧ αυτοκίνητο και επιβάτες μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε, με οδηγό και μοναδικό επιβάτη μια 30χρονη γυναίκα, δεν πρόλαβε να αποφύγει τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων και αφού έπεσε πάνω τους στη συνέχεια “απογειώθηκε” για να “προσγειωθεί” στην άκρη του δρόμου.

Η 30χρονη οδηγός υπέστη σοκ, ενώ και η μητέρα με τα δύο της παιδιά βγήκαν σοκαρισμένοι από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί τουρίστες, εγκλωβίστηκε ένα άτομο και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο Νοσοκομείο πέντε τραυματίες, εκ των οποίων έναν σε σοβαρότερη κατάσταση. Πρόκειται για μια Αμερικανίδα τουρίστρια, περίπου 60 ετών, η οποία είναι πολυτραυματίας.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και η τροχαία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αλλά και για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ