Οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αφορμή τη συνεδρίαση του Eurogroup και του Ecofin, παρά την απαγόρευση, με απόφαση του γενικού διευθυντή της ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 18:00 καλώντας τον ελληνικό λαό «να αντισταθεί στα κυβερνητικά σχέδια και να εκφράσει μαζικά και ειρηνικά την αντίθεση του στα μνημονιακά σχέδια λιτότητας και εξαθλίωσης».

Την ίδια ώρα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Προπύλαια και όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «για μία άλλη πορεία υπέρ των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων χωρίς χρέος,  μνημόνια και τρόικα, σε ρήξη με ευρωζώνη και ΕΕ».

Μία ώρα αργότερα, στις 19:00 το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια, καλώντας, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση «όλους τους σπουδαστές, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια που προετοιμάζουν για το μέλλον μας, να απαντήσουμε στον αυταρχισμό τους και τις απόπειρες τρομοκράτησής τους με μαζική συγκέντρωση μαζί με τους συναδέλφους, τα αδέλφια, τους γονείς μας, τους καθηγητές, πλάι στο ΠΑΜΕ».

Υπενθυμίζεται ότι οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ακρόπολη θα παραμείνουν κλειστοί με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της άτυπης Συνόδου του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Θεμάτων στο Ζάππειο. Οι συρμοί του Μετρό θα περνούν από τους σταθμούς, χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Οι σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ