ΦΩΤΟ-Αφαιρούν πινακίδες διπλοπαρκαρισμένων

ΦΩΤΟ-Αφαιρούν πινακίδες διπλοπαρκαρισμένων

 

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το πρωί η τροχαία, για να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό “χάος” που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι άνθρωποι της τροχαίας Θεσσαλονίκης, θέλοντας να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους, προέβησαν σε αφαίρεση πινακίδων διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων, ενώ ακόμη “σήκωσαν” και ορισμένα από αυτά. Όσον αφορά στα ΤΑXI, απομακρύνουν ορισμένα από τις πιάτσες, ώστε να μην δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σημειώνεται ότι, την περασμένη Παρασκευή, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, διέταξε εισαγγελική παραγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μαδεμλής κάλεσε με έγγραφό του την τροχαία Θεσσαλονίκης να διενεργήσει περισσότερους ελέγχους στο κέντρο της πόλης, καθώς η κατάσταση που επικρατεί με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, με την κατάληψη του οδοστρώματος από διάφορα αντικείμενα ιδιοκτητών καταστημάτων ή περιπτέρων και από τη ρύπανση των ΤΑXI, είναι χαώδης.

O προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κάλεσε ακόμη την τροχαία να βεβαιώσει κάθε αξιόποινη πράξη, εάν δεν εφαρμόζεται ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας, με διοικητικά πρόστιμα και, αν το απαιτεί η περίσταση, να περνά σε περεταίρω ενέργειες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ