Στη φυλακή η “μάγισσα”

Στη φυλακή η “μάγισσα”

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν χθες μετά τη σύντομη απολογία τους στη 10η τακτική ανακρίτρια, η 61χρονη “μάγισσα” Σοφία Κ. και ο 38χρονος γιος της Κωνσταντίνος Φ., οι οποίοι είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της εκβίασης σε βάρος μιας 34χρονης γυναίκας στη Βαρυμπόμπη.

Μητέρα και γιος, επί 10 ολόκληρα χρόνια φέρεται ότι ξεζούμισαν οικονομικά τη νεαρή γυναίκα με τελετές βουντού καθώς και με ερωτικά βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν τρεις. Οι δυο τους πέρασαν λίγο μετά τις 9.00 χθες το πρωί την πόρτα της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκαν στο κτίριο 9 προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια, μετά την προθεσμία που είχαν λάβει το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Η γυναίκα, που ήταν καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς, όπως υποστηρίζει, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, οδηγήθηκε πρώτη στο γραφείο της δικαστικής λειτουργού και απολογήθηκε δίχως δικηγόρο. Χωρίς δικηγόρο βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα ενώπιον της ανακρίτριας και ο γιος της, ο οποίος έδειχνε φανερά καταβεβλημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δυο υποστήριξαν ότι είναι αθώοι και ότι ουδέποτε προέβησαν σε τελετές και ερωτικά τρίγωνα προκειμένου να λύσουν μάγια. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ