7 τρόποι για να δείξετε νεότερη

7 τρόποι για να δείξετε νεότερη

Η καθημερινότητα της ομορφιάς σου περιστρέφεται γύρω από προϊόντα και τεχνικές που δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την λιγότερη προσπάθεια.

Δέρμα

Λαμπερή επιδερμίδα: Άπλωσε το make up στο πρόσωπό σου και περίμενε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ζέστανε στις παλάμες σου μια μικρή ποσότητα από μη λιπαρή ενυδατική κρέμα. Άπλωσέ τη στο πρόσωπο σου ασκώντας απαλές πιέσεις στα μάγουλα και το μέτωπο. Αυτή η εφαρμογή δημιουργεί ένα λεπτό πέπλο προστασίας στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει φρέσκο και λαμπερό.

Eξισσοροπήστε τoυς ερεθισμούς: Γιατί να απλώνεις πολλές επαναλαμβανόμενες στρώσεις κονσίλερ, βάση και πούδρα για να «εξουδετερώσεις» τις κοκκινίλες του προσώπου σου, όταν με μια μπρονζέ πούδρα μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα γρηγορότερα και καλύτερα;

Τα προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν ηλιοκαμένη όψη έχουν μεγάλη ποικιλία από πλούσιους γήινους τόνους όπως αυτούς του χαλκού, του κεχριμπαριού, της τερακότα καθώς και του κάστανου, οι οποίες ελέγχουν τις κοκκινίλες και μειώνουν σημαντικά την έντασή τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ