ΒΙΝΤΕΟ: Λέμε στα παιδιά μας “σταματήστε να τρώτε”

ΒΙΝΤΕΟ: Λέμε στα παιδιά μας “σταματήστε να τρώτε”

 

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς για δεύτερο μήνα παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας. Από τις 7 το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από τα επείγοντα, για να διαμαρτυρηθούν, καθώς, όπως λένε, για κάποιους έστω και μία μέρα καθυστέρηση τους δημιουργεί σημαντικά προβλήματα.

Δείτε τι δήλωσε στο Thesstoday η Βασιλική Δημητρούση, η οποία κάνει λόγο για εμπαιγμό των εργαζομένων και αδυναμία κάποιων από αυτούς να ανταποκριθούν ακόμα και σε βασικές τους ανάγκες, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, “λέμε στα παιδιά μας, σταματήστε να τρώτε”:

 

 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο, Λάμπρο Δερμεντζόγλου, αυτό που ζητούν είναι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν, καλώντας τη διοίκηση του Νοσοκομείου να το αποσύρει από τις εφημερίες του Μαΐου.

Σε περίπτωση που δεν πληρωθούν σήμερα θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας:

 

 

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται εν τω μεταξύ στα Νοσοκομεία όλης της χώρας, τα οποία λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Παρακολουθήστε τη δήλωση του  προέδρου της Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ, Παναγιώτη Τουχτίδη, που μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας, αλλά και τις επιπτώσεις στους εργαζομένους του Παπαγεωργίου από την καθυστέρηση καταβολής του μισθού τους:

 

 

 

Πηγή: thesstoday.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ