ΒΙΝΤΕΟ- Οι πορείες στη Λαμία

ΒΙΝΤΕΟ- Οι πορείες στη Λαμία

 

Με τα τρακτέρ στην κεφαλή της πορείας πραγματοποιήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση στην Λαμία ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε στην πλατεία Πάρκου το ΠΑΜΕ.

Με το σύνθημα «Αγροτιά και Εργατιά μια φωνή και μια γροθιά» πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στο πλαίσιο της γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Τα σωματεία ξεκίνησαν από τον χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας και το μπλόκο των αγροτών. Στο χώρο της προσυγκέντρωσης βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κυριακάκης και ο αντιπεριφερειάρχης, Θωμάς Στάικος.

Αγρότες και εργαζόμενοι με πορεία από την Οδό Θερμοπυλών έφτασαν στην πλατεία Διάκου. Οι ομιλητές που απεύθυναν χαιρετισμό κατήγγειλαν την πολιτική της συγκυβέρνησης η οποία όπως είπαν «εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων».

Στην Λαμία βρέθηκαν και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Νίκο Λιόλιο. Ακολούθησε πορεία μέσα από τα καφέ της πλατείας Ελευθερίας και τα καταστήματα της Ρήγα Φεραίου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του Εργατικού Κέντρου, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι σύλλογοι των δασκάλων και των καθηγητών , το συντονιστικό των πρωτοβάθμιων σωματείων της Φθιώτιδας, το σωματείο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Στερεάς, παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, οι μηχανικοί του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, το σωματείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, συνταξιούχοι και άνεργοι πολίτες.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή: lamiastar.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ