Διχασμένοι για την Κυριακή

Διχασμένοι για την Κυριακή

Ο εμπορικός κόσμος της Λαμίας εμφανίζεται διχασμένος αναφορικά με την τελευταία Κυριακή του έτους. «Εμείς θα ανοίξουμε» δηλώνουν αρκετοί έμποροι.

Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο, που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, τα καταστήματα θα πρέπει να είναι κλειστά. Το θέμα μάλιστα απασχόλησε το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση και η απόφαση, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, ήταν να ισχύσει το αρχικό ωράριο που ανακοινώθηκε, δηλαδή να κλείσουν.

 «Ο εμπορικός Σύλλογος δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανένα, αν θέλει να ανοίξει το κατάστημά του. Εξάλλου ο νόμος λέει ότι είναι προαιρετικό. Είναι δικαίωμα του καθενός εάν θέλει να ανοίξει ή να κλείσει…», διευκρινίζει στο lamiareport.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

Τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία λένε οι καταστηματάρχες, που θέλουν να ανοίξουν την τελευταία Κυριακή. Αφού θα είναι ανοιχτά τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες και αφού θα ανοίξουν οι αγορές σε γειτονικές πόλεις και όμορους νομούς, εμείς δεν είναι δυνατόν να είμαστε κλειστά, υποστηρίζουν.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ