Ζουράρις για Κασσελάκη: Πετυχημένη αμερικανική οδοντόπαστα – Ο πολιτικός του λόγος ήταν βρεφονηπιακού σταθμού

Ως μια «πετυχημένη» οδοντόπαστα χαρακτήρισε τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο πρώην βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτούνται από βουλευτές Επικρατείας Όθωνας Ηλιόπουλος και Έλενα Ακρίτα

Όπως ανέφερε ο κ. Ζουράρις: «Είναι πολύ πετυχημένη οδοντόπαστα, διαφήμιση οδοντόπαστας αμερικανικής. Είναι «cheese», οδοντόπαστα αμερικάνικη κανονικά, ο πολιτικός του λόγος – είχα ακούσει σε ένα κανάλι πριν από 20 μέρες έναν πολιτικό του λόγο- ήταν βρεφονηπιακού σταθμού, ο αριστερός πολιτικός του λόγος, η κουβέντα η υπόλοιπη εντάξει είναι, ωραίο παιδί είναι, ζωηρός είναι, αυτά που είπε για τα προσωπικά του ήταν και θαρραλέα, και πολύ ωραία, αυτά ναι».

Ο κ. Ζουράρις, ερωτηθείς σχετικά, εκτίμησε ότι δεν θα κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ μία ενδεχόμενη εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Φίλης για Κασσελάκη: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό – Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broker της Αμερικής

Σημείωσε πως «μπορεί και να μην βγει βέβαια, γιατί αν έπιασε «ταβάνι», οροφή τώρα, δεν αποκλείεται η Έφη Αχτσιόγλου να τον περάσει» επισημαίνοντας παράλληλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειαζόταν…οδοντόπαστα.

ΣΥΡΙΖΑ: Μπρα ντε φερ εντάσεων και στηρίξεων 72 ώρες πριν από τις κάλπες – Οι τελευταίες κινήσεις Κασσελάκη – Αχτσιόγλου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ