Υπέρ του “ΝΑΙ” ο Αβραμόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

«Καλούμαστε να επιλέξουμε με γνώμονα την προοπτική της χώρας μας μέσα σ’ ένα περιβάλλον ασφάλειας, που θα διασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα και θα ανοίγει δρόμους ευημερίας και προόδου για τον λαό και το έθνος. Και αυτό μπορεί να γίνει, μόνο μέσα στην Ευρώπη» αναφέρει σε δήλωση του ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε άλλο σημείο της δήλωσης του ο κ. Αβραμόπουλος υποστηρίζει πως «Αυτή την Κυριακή, οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους το μέλλον της πατρίδας. Από την απόφαση, την επιλογή τους θα εξαρτηθεί η πολιτική σταθερότητα, η κοινωνική συνοχή, η εθνική μας ασφάλεια.

ΝΑΙ, είμαστε αναπόσπαστο μέρος του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι. ΝΑΙ, θέλουμε η Ελλάδα να ξαναγίνει αξιόπιστη και σεβαστή μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Την Κυριακή, με τον νου και την καρδιά, επικυρώνουμε την ιστορική, πριν από μισό αιώνα, απόφαση να ενταχθούμε στην κοινοπραξία των ευρωπαϊκών λαών. Επιβεβαιώνουμε το κοινό μας μέλλον. Δίνουμε ελπίδα και προοπτική στις νεότερες γενιές. Αποφασίζουμε, σαν να βαραίνει πάνω μας η αυστηρή κρίση της Ιστορίας».

Δείτε τη δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου εδώ.

Διαβάστε επίσης.

Τσίπρας: Η σταθερή πρόθεση της κυβέρνησης είναι η συμφωνία 

Παπαδημούλης: Μέρκελ – Σόιμπλε επιδιώκουν την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ