Ξέσπασμα του Μητρόπουλου κατά του Τσίπρα

Τη στήριξη του ΚΚΕ πρότεινε εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώην βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς, όπως είπε, «αυτό είναι πατριωτική στάση σήμερα, έντιμη πολιτική στάση». «Να στείλει μήνυμα ο λαός, ιδιαίτερα η νέα γενιά, είτε με αποχή είτε με λευκό είτε με έντιμη ψήφο προς το ΚΚΕ» είπε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά”, αν και σημείωσε πως ο ίδιος δεν λέει ότι θα ψηφίσει το ΚΚΕ.

Ο κ. Μητρόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για σχέδιο σπίλωσης και εξόντωσής του και βίαιης -όπως τη χαρακτήρισε- υφαρπαγής της έδρας του με στόχο να στηριχθεί άλλο στέλεχος.

Επέκρινε και τον Αλέξη Τσίπρα, φωτογραφίζοντας τον ως τον υπαίτιο του αποκλεισμού του και σημειώνοντας πως «αυτά δεν τα κάνουν ούτε εκφυλισμένες ηγεσίες σταλινικών κομμάτων» και πως όφειλε η ηγεσία του κόμματος να του ανακοινώσει τη μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια με συνετότερο τρόπο.

«Το ζήτημα είναι πολιτικό, αντί να μου πουν ότι υπάρχει πολιτική διαφωνία, με κόψανε» τόνισε και χαρακτήρισε «προσβολή» για την Αττική το «κόψιμό» του από τις λίστες.

Κατηγόρησε επίσης την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πως πέρασε σε σχέδιο αριστερού θατσερισμού και ζήτησε να μην νομιμοποιηθεί το τριπλό μνημόνιο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα από εμένα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας για το σποτ των ΑΝΕΛ: Το αριστερό μου χέρι είναι μια χαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Ρουκέτες κατά του ΣΥΡΙΖΑ από Μητρόπουλο: ΚΚΕ ή αποχή στις εκλογές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ