Παπαδημούλης για Τζούλια Νόβα: Έχει κάθε δικαίωμα λέει τη γνώμη της δημόσια

Θέση στο θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα, με μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σχετικά με το post στο Instagram του μοντέλου, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της να έχει γνώμη και να τη λέει δημόσια».

Συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλης, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook τη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα που προκάλεσε την αντίδραση των ακολούθων της, γράφοντας:

«Η #Τζουλια_Νοβα έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει αυτή την φωτό, να έχει γνώμη και να την λέει δημόσια. Η αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της και μάλιστα με χρήση σεξιστικών στερεοτύπων και ακραίου αντικομμουνισμού, είναι απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική».

Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στη λεζάντα γράφει: “Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν”.

Όμως τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, καθώς η μπλούζα που φοράει έχει τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κατακόκκινο σφυροδρέπανο στο στήθος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ