Χατζηδάκης: Οι θυσίες των Ελλήνων θα πιάσουν τόπο

Χατζηδάκης: Οι θυσίες των Ελλήνων θα πιάσουν τόπο

 

«Είχαμε ένα καλό νέο σήμερα και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε και άλλα από το χώρο των τηλεπικοινωνιών», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, αναφορικά με τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone , Γ. Περσιάνη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wind, Ν. Ζαρκαλή.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αν επιμείνουμε στο δρόμο της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας, μπαίνουμε σε μία φάση συγκομιδής» και ανέφερε ότι «οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών θα πιάσουν τόπο».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης δήλωσε: «Δουλεύουμε μεθοδικά εδώ και δώδεκα μήνες για την υποδοχή νέων, ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Ήδη, βλέπουμε τις ροές του 2013 να είναι σημαντικές. Αλλάζει η εικόνα της χώρας. Η σημερινή ανακοίνωση της Vodafone και της Wind για τη δημιουργία 650 νέων θέσεων εργασίας, είναι ένα παράδειγμα άλλων επενδύσεων που περιμένουμε το αμέσως προσεχές διάστημα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wind, Ν. Ζαρκαλής τόνισε ότι ανακοίνωσε στον Πρωθυπουργό την συμφωνία με τη Vodafone και πρόσθεσε ότι «πρόκειται για μία συμφωνία η οποία, εκτός όλων των άλλων, είναι μία δυνατή ψήφος εμπιστοσύνης στις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και από τους μετόχους και από τη διοίκηση της εταιρείας μας, της Wind. Αυτό θα σημάνει νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας και το κυριότερο από όλα, καλύτερες υπηρεσίες για τον Έλληνα καταναλωτή».  

Ερωτηθείς για θέσεις εργασίας και το ύψος της επένδυσης σημείωσε ότι «για τα επόμενα τρία χρόνια θα υπερβεί τα 150 εκατομμύρια ευρώ και θα σημάνει, περίπου, 650 νέες θέσεις εργασίας».

«Σαν Vodafone έχουμε κάνει τα τελευταία τρία χρόνια συνεχείς επενδύσεις στη χώρα μας και σήμερα ανακοινώσαμε μία συνεργασία, μέσα από την οποία προβλέπουμε μία σημαντική περαιτέρω επένδυση, η οποία θα δώσει προοπτικές για ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τηλεπικοινωνίας και στον τομέα των υποδομών στη χώρα μας. Είναι μια σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης για την Ελληνική οικονομία και θεωρούμε ότι είναι και μία σημαντική είδηση για το πώς ένας τηλεπικοινωνιακός κολοσσός του εξωτερικού εμπιστεύεται την Ελληνική οικονομία και επενδύει στη χώρα μας», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone και τόνισε ότι «ο Πρωθυπουργός μας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που δείχνουμε στην Ελληνική οικονομία και για τις προοπτικές που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η επένδυση στη χώρα μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ