Χαϊκάλης: Ο Αποστολόπουλος “φωτογράφισε” και άλλον βουλευτή από τους ΑΝΕΛ – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι διάλογοι οι οποίοι ακούγονται μέσα είναι συγκλονιστικοί. Εκείνο που έχει σημασία είναι η Δικαιοσύνη να αναλάβει τις ευθύνες της, να καλέσει το πρόσωπο αυτό και να δώσει εξηγήσεις για λογαριασμό ποίου ενεργούσε», είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης στο STAR αναφερόμενος στη συνομιλία του με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, καταγγέλλοντας ότι του «φωτογράφισε και άλλον βουλευτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε για τη γνωριμία με τον Γιώργο Αποστολόπουλο ότι: «Εγώ τον γνώρισα ως σύμβουλο του προέδρου. Είχαμε διατηρήσει επαφές και αφότου έφυγε από τους ΑΝ.ΕΛ».

«Δεν είχα κανέναν λόγο να μην τον εμπιστευτώ, μιλούσαμε για οικονομικά θέματα» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης και στη συνέχεια τόνισε: «Εγώ νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα για τον χρηματισμό και μάλιστα εγώ του είπα ότι επειδή εγώ είμαι φίρμα, θέλω 4 εκ. ευρώ».

Σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη, την πρώτη Δεκεμβρίου ο κ. Αποστολόπουλος επανήλθε, ενώ ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ γνωστοποίησε ότι έχει ζητήσει και άρση απορρήτου του τηλεφώνου του.

«Αμέσως εγώ ειδοποίησα τον πρόεδρο και είπαμε να καταγραφεί το υλικό».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης, σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα για το αν ρώτησε ποιος έχει αυτά τα χρήματα ο ίδιος απάντησε: «Μου έδωσε όνομα, το οποίο δεσμεύομαι, είναι καταγεγραμμένο. Είναι όνομα του τραπεζικού κόσμου. Δεν θέλω να κατηγορήσω, δουλειά της Δικαιοσύνης είναι να καλέσει τον κύριο και να αποκαλύψει ποιος είναι από πίσω».

Η μαγνητοσκόπηση του υλικού είναι διάρκειας μίας ώρας και 14 λεπτών, όπως ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για την ανακοίνωση του Αποστολόπουλου ο Παύλος Χαϊκάλης  δήλωσε, «Χαίρομαι, γιατί πρωταγωνιστής δεν είμαι εγώ, εγώ έχω τον ρόλο του παθητικού. Εγώ το μόνο έχω να κάνω είναι να δώσω το υλικό στη Δικαιοσύνη.

Για τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε: «Σε όλα αυτά που ακούγονται θέλουμε η εισαγγελία να δώσει στη δημοσιότητα τους διαλόγους να τους ακούσει ο κόσμος και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Μάλιστα ο Αποστολόπουλος φωτογράφισε και άλλον βουλευτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες»,

«Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, απλά κατέγραψα τα δεδομένα» τόνισε κλείνοντας ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ