Βούλτεψη:Ο κ. Τσίπρας αναζητά ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν

Βούλτεψη:Ο κ. Τσίπρας αναζητά ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τις ακτές και τον αιγιαλό, δήλωσε:

«Συνέβη και αυτό!  Ο κ. Τσίπρας οργάνωσε τη δεύτερη Ιουλιανή επίθεση κατάληψης των θερινών ..ανακτόρων, επί νομοσχεδίου το οποίο δεν έχει καν κατατεθεί στη Βουλή και το περιεχόμενο του οποίου ο ίδιος αγνοεί.

Επιβεβαιώνεται έτσι περίτρανα αυτό που από την πρώτη στιγμή έχουμε αποκαλύψει και καταγγείλει: ότι στην  απεγνωσμένη προσπάθειά του να στήσει συμμαχίες και να εγκλωβίσει κόμματα και βουλευτές ενόψει της Προεδρικής εκλογής, ο κ. Τσίπρας αναζητά ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν.

Το σχέδιό του παραμένει το ίδιο:  να σώσει τον εαυτό του από την εσωκομματική αμφισβήτηση, προκαλώντας πολιτική ανωμαλία στη χώρα. Ευθύνη πλέον έχουν και όσοι τον βοηθούν να φέρει σε πέρας αυτό το σχέδιο καταστροφής της ελληνικής οικονομίας.

Μετά τη «μάχη της ΔΕΗ» που την ξεκίνησε από τα βουνά του Αμυνταίου για να την εγκαταλείψει στο Κοινοβούλιο, τώρα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει …παραλία, ασχολούμενος με τους αιγιαλούς. Να είναι όμως βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη πετάξει τα σχέδιά του στη θάλασσα».

 

Διαβάστε επίσης:

BINTEO-Τσίπρας: Κάτω τα χέρια από τους αιγιαλούς

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ