Βούλτεψη: Ο Τσίπρας καλύπτει τους συμμάχους του στην σκευωρία

Την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι “καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία”.

“Ο μόνος που δεν ενοχλείται από τη δυσοσμία που αναδύεται από τον βόρβορο είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Συνεχίζει να καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία, υποστηρίζοντας πως Καμμένος και Χαϊκάλης έπεσαν θύματα …δολοπλοκίας. Μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και αδιαφορεί για την σπίλωση υπολήψεων καθ’ όλα έντιμων βουλευτών” αναφέρει σε δήλωσή της η κυρία Βούλτεψη.

“Μέσα στο απίστευτο υβρεολόγιό του ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο  να χαρακτηρίσει τον Μανώλη Γλέζο ως  …αρχηγό της διαπλοκής!  Πιο χαμηλά δεν έχει για τον κ. Τσίπρα.

Μετά από τόσες ομολογημένες παρακολουθήσεις και άλλες παράνομες πράξεις, ο κ. Τσίπρας επιτίθεται και στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας τη για ολιγωρία. Μπροστά σ’ αυτήν την πολιτική ανηθικότητα, όλη η κοινωνία κρατά πράγματι τη μύτη της” σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος σχετικά με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.

 

Διαβάστε επίσης

Η Ραχήλ στην ομιλία Τσίπρα – Τι είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΦΩΤΟ

“Βόμβα” στο πολιτικό σκηνικό από τις καταγγελίες Χαϊκάλη – Τι απαντά στη μήνυση Σαμαρά – Δεν θα προβληθεί το οπτικοακουστικό υλικό

Λάδι στη φωτιά από τα υπονοούμενα για χρηματισμό βουλευτών

 Γλέζος: Να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Βουδούρης – Παραστατίδης

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ