Βίτσας: Έχει και ο Τσίπρας ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα – Τι είπε για τις δηλώσεις Παπαδημούλη

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 και κυρίως τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «σαφέστατα ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα».

Εκλογές 2023- Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη «σκιά» της βαριάς ήττας και συντροφικών «μαχαιρωμάτων»

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βίτσας τόνισε ότι τώρα δεν είναι η ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα στον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. για την επόμενη ημέρα). Μετά τη θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις Παπαδημούλη, ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο κόμμα της αντιπολίτευσης, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινούν τώρα την πολιτική τους καριέρα», ενώ σημείωσε πως ο ίδιος πήρε το κόμμα και το ανέβασε εντυπωσιακά και το έκανε κυβέρνηση.

«Σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Αναφέρθηκε και στην γκρίνια που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις Παπαδημούλη λέγοντας η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο.

«Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθούν και τις εκ των έξω βολές» τόνισε. Σημειώνεται ότι σήμερα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου και θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, και το τι έφταιξε στις εκλογές της 21 Μαΐου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ