ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος:O κ. Τσίπρας έκανε μια τρύπα στο νερό και έπεσε μέσα

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος:O κ. Τσίπρας έκανε μια τρύπα στο νερό και έπεσε μέσα

 

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του προεδρείου της βουλής.

Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στις προτάσεις μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών και του προεδρείου της βουλής  έκανε λόγο για εκ του πλαγίου παραβίαση του Συντάγματος με δήθεν επίκληση του γράμματος του Συντάγματος.

«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέβαλε πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κατά τρόπο απαράδεκτο, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής», τόνισε .

«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την πλειοψηφία της παρά τις περί αντιθέτους λυσσαλέες προσπάθειες και αβυσσαλέες προσδοκίες» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι χθες «ο κ. Τσίπρας έκανε μια πολύ μεγάλη τρύπα στο νερό και έπεσε μέσα με το κόμμα του».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι κάποιοι λυπούνται γιατί «φεύγουν οι βάρβαροι», γιατί «ανακτούμε την περηφάνια και την αυτοδυναμία μας ξανά» κι «έχουμε αποτελέσματα».

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι είναι χρειάζεται εθνική συστράτευση και όχι διχασμός, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ψευτοεισαγγελικό λόγο».

«Έρχονται εδώ και δεν έχουν να πουν ποτέ τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για απόλυτη πολιτική αποτυχία.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Μη μου σηκώνεις το δάχτυλο εμένα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ