ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Γερασμένος ο νέος ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Γερασμένος ο νέος ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη Βουλή για την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

«Ομολογώ ότι είχα ανησυχήσει γιατί η μορφή της συζήτησης ήταν ήπια. Ευτυχώς ήρθε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε τις χυδαιότητες, τις συκοφαντίες, τις ανακρίβειες και τις ανευθυνότητες πάνω στις οποίες στηρίζει την πολιτική του παρουσία τους τελευταίους τρεις μήνες», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ήρθε η ώρα να πούμε κάποια πράγματα και ήρθε η ώρα κυρίως για σας κυρίες και κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιληφθείτε τι συμβαίνει μέσα στο κόμμα σας και με τους χειρισμούς που κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κλειστός κύκλος που τον περιβάλει», τόνισε.

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στις κατηγορίες για τα Ναυπηγεία, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «υπάρχουν άλλα κίνητρα πίσω από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία,  όπως είπε, «σχετίζονται με την εξυπηρέτηση συμφερόντων που έχουν θιγεί από τον ίδιον και δεν θέλουν τη σταθερότητα στη χώρα και την έξοδο από την κρίση».

«Η επίθεση εναντίον μου ήταν η στρατηγική εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αποτέλεσμα, που παράγει νευρικότητα», υπογράμμισε.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε: «Στην ηλικία σας είχα διατελέσει υπουργός αλλά πριν υποβάλω υποψηφιότητα ως βουλευτής είχα μία επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή και ξέρω τι σημαίνει να λες λέξεις, γιατί οι λέξεις σκοτώνουν, γιατί τα όρια της γλώσσας μας είναι όρια του κόσμου μας και του ήθους μας» και πρόσθεσε: «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ γερασμένος, εντυπωσιακά γερασμένος. Επανήλθατε στο γνωστό ιταμό ύφος».

 

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ