ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Θα σας νικήσουμε

ΒΙΝΤΕΟ- Σακελλαρίδης: Θα σας νικήσουμε

«Οι εκλογές και η έκφραση του λαού είναι αυτό που στην πραγματικότητα τους τρομάζει», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μήνυμα που θα στείλουμε από τις γειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά, από τις πόλεις και τα χωριά της περιφέρειας, από κάθε γωνιά της Ευρώπης, θα είναι ξεκάθαρο, θα σας νικήσουμε», τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας άρχισε την ομιλία του εξαπολύοντας επίθεση κατά των αντιπάλων του, Γιώργου Καμίνη, Άρη Σπηλιωτόπουλου και Νικήτα Κακλαμάνη, δηλώνοντας: «Σημασία λοιπόν για μας, δεν έχει ποιος μπορεί να διοικήσει την πόλη. Σημασία έχει ποιος μπορεί να την αλλάξει».

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι τον Μάιο του 2014 ο ελληνικός λαός έχει μία μοναδική ευκαιρία:

-Να οδηγήσει τη συσσωρευμένη οργή που δικαιολογημένα νιώθει σε αποτελεσματική δύναμη εκθρόνισης του φθαρμένου πολιτικού προσωπικού, που τόσα χρόνια εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των λίγων.

-Να μετατρέψει την αγανάκτησή του σε φωνή δημιουργίας, δημοκρατίας και ανατροπής.

Για τον νυν δήμαρχο Γ. Καμίνη, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι έχει το θράσος να παρουσιάζεται ως ακομμάτιστη και αυτοδιοικητική επιλογή, ενώ είναι αυτός, όπως επισήμανε, ο οποίος όταν κέρδισε τις εκλογές το 2010 πανηγύριζε με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος δήλωνε ότι η «νίκη Καμίνη αποτελεί την καλύτερη ένδειξη νομιμοποίησης της δικής του πολιτικής».

Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Καμίνη ότι εφάρμοσε κάθε απόφαση της κυβέρνησης για περιορισμό της χρηματοδότησης στην τοπική αυτοδιοίκηση, για απολύσεις, διαθεσιμότητες και περικοπές, και ότι σήμερα έχει το θράσος να παινεύεται για την οικονομική εξυγίανση που πέτυχε.

Σχολιάζοντας δήλωση του Άρη. Σπηλιωτόπουλου, ότι θέλει «μία Αθήνα αναβαθμισμένης αισθητικής», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι «όταν ψήφιζε ως βουλευτής όλες τις μνημονιακές επιταγές, δεν αναρωτήθηκε τι επιπτώσεις θα έχουν οι επιλογές του στην αισθητική της Αθήνας;».

Για τον Νικήτα Κακλαμάνη τόνισε ότι παρά την απόρριψή του από τους Αθηναίους δημότες το 2010, έρχεται να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας πιστεύοντας πως είναι ιδιοκτησία του. Υπάρχουν όμως λόγοι, πρόσθεσε, για τους οποίους έχασε ο κ. Κακλαμάνης το 2010, αναφέροντας: “Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι επί των ημερών του επιχείρησε να θυσιάσει χώρους πρασίνου για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα; Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι η σπατάλη του δημόσιου χρήματος και η αυθαιρεσία αποτελούσαν το έργο της καθημερινότητάς του;”.

Αναπτύσσοντας τη δική του πρόταση, ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε ότι κινείται σε τέσσερις άξονες:

1. Δημ��τική κοινωνική πολιτική για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση με αλληλεγγύη, με άμεση ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, έτσι ώστε κανείς συμπολίτης μας να μην νιώσει μόνος του στην κρίση.

2. Ποιότητα ζωής παντού στις γειτονιές και όχι έργα βιτρίνας.

3. Μια δημοτική αρχή που θα στηρίζει και θα ενισχύει τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, την παραγωγική οικονομική δραστηριότητα στην Αθήνα.

4. Μια δημοτική αρχή που θα αναζητά τον έλεγχο και θα οργανώνει τη συμμετοχή, για μια Αθήνα της δημοκρατίας.

 

Δείτε το βίντεο  από το MEGA

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.