ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Να μην γίνετε αντάρτες γάλακτος

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Να μην γίνετε αντάρτες γάλακτος

Μήνυμα προς τους διαφωνούντες με τη ρύθμιση για το γάλα, βουλευτές έστειλε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην ομιλία του κατά την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους «αντάρτες» βουλευτές της συγκυβέρνησης να μην αποδειχθούν «αντάρτες γάλακτος» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την επιλογή της να περιλάβει την επίμαχη ρύθμιση στο ίδιο άρθρο με την ρύθμιση για την διανομή του πλεονάσματος.

Ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε κοροϊδία την διανομή του κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα που δίνεται ως προεκλογικό επίδομα στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, ενώ έκανε λόγο για «ύποπτες» και «πονηρές» διατάξεις.

«Δίνετε ψίχουλα. Γιατί φέρνετε σαν τον κλέφτη ένα τούβλο 800 σελίδων, σαν αυτά τα βιβλία που πουλούσε ο κ. Γεωργιάδης;».

Παράλληλα, άφησε αιχμές και για την πρακτική κάποιων βουλευτών που ψηφίζουν τα μέτρα χωρίς προηγουμένως να έχουν διαβάσει το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου.

«Αυτό το ‘δεν προλαβαίνω να διαβάσω αλλά ψηφίζω για να σώσω την χώρα’, που το πρωτοείπε ο κ. Χρυσοχοίδης, φαίνεται έχει γίνει σχολή, το ακούω στους διαδρόμους εδώ και πολύ ώρα», σημείωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ