ΒΙΝΤΕΟ – Ο Καμμένος για… όλους

ΒΙΝΤΕΟ – Ο Καμμένος για… όλους 

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον καβγά του με τον Γιώργο Παπαδάκη, για τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γιώργο Παπανδρέου… Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για όλους το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη.

Για τον υπουργό Οικονομικών:

 “Ο Στουρνάρας έχει μεταβληθεί σε δικτατορίσκο που αγνοεί το κοινοβουλευτικό σύστημα. Ο άνθρωπος είναι διορισμένος, όχι εκλεγμένος και αρνείται να έρθει στη Βουλή να απαντήσει σε ερωτήσεις”, είπε ο αργηχός των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

 

Για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Παπανδρέου είπε: 

 

“Συζήτηση με προβοκάτσια και συκοφαντικές μεθόδους δεν μπορεί να γίνει. Να πει ο κ. Γεωργιάδης γιατί δεν έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή…”, είπε ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη, σχολιάζοντας τον καβγά του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Γιώργο Παπαδάκη. 

“Προκαλώ τον κ. Σαμαρά, όπως και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς σε μια δημόσια συζήτηση¨, συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που υπενθύμισε: “Εγώ ξέρετε, δεν θα ησυχάσω αν δεν στείλω τον Γιώργο Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο για τα εγκλήματα εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά τουλάχιστον ο Παπανδρέου ερχόταν στη Βουλή”. 

 

 

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε: 

“Όταν τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής και αυτούς που έφεραν τις σβάστιγκες στις συγκεντρώσεις, τους υπουργοποίησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μην αναρωτιέστε για τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ