ΒΙΝΤΕΟ-Λυκούδης: Να μείνει ο Κουβέλης εάν…

ΒΙΝΤΕΟ-Λυκούδης: Να μείνει ο Κουβέλης εάν…

 

«Το κόμμα κατέρρευσε γιατί οι πολιτικές που άσκησε ήταν απολύτως αποτυχημένες», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο κ. Λυκούδης κάλεσε σε αναπροσανατολισμό του κόμματος καθώς όπως είπε η πολιτική «δεν μιλάω με την Ελιά, γιατί δεν μου αρέσει ο Βενιζέλος, δεν μιλάω με το Ποτάμι, γιατί το θεωρώ απολίτικο, ήταν λάθος».

«Αυτές οι αντιλήψεις σχετικά με τις συμμαχίες ήταν λάθος και τις πληρώσαμε» συμπλήρωσε.

«Εγώ είχα χτυπήσει την καμπάνα», τόνισε ενώ αναφορικά με την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία του κόμματος, υπογράμμισε ότι «μπορεί να μείνει στην ηγεσία και να βοηθήσει στην αλλαγή πορείας του κόμματος».

«Αν παραμείνει ο Φώτης Κουβέλη πρέπει να αλλάξει την πορεία. Αν δεν το κάνει και επιμείνει στην παλιά πολιτική θα καρφωθούμε στα βράχια», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η στροφή είναι να αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να μπαίνει στις πρωτοβουλίες των άλλων για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Θέλουμε διάλογο με τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, την Ελιά και το ποτάμι».

«Εγώ δεν έθεσα θέμα παραίτησης του προέδρου» ξεκαθάρισε ο κ. Λυκούδης και επεσήμανε:

«Είπα στον πρόεδρο ότι την Κυριακή το βράδυ μετά από αυτό το ταπεινωτικό αποτέλεσμα, την οδυνηρή ήττα, ότι ο πρόεδρος του κόμματος ή παραιτείται και λέει φεύγω ή λέει μία θα μείνω όρθιος δεν θα παραιτηθώ και θα σηκώσω πάλι το κόμμα ψηλά. Ή το ένα κάνεις ή το άλλο. Το μόνο που δεν κάνεις, του είπα, είναι τρεις μέρες αργότερα να υποβάλεις την παραίτησή σου σε κάποιο όργανο».

 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.