ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντινόπουλος: «Στον ενικό» ο Αλέξης Τσίπρας ήταν… Λαφαζάνης

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντινόπουλος: «Στον ενικό» ο Αλέξης Τσίπρας ήταν… Λαφαζάνης

«Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό» ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο Αλέξης Λαφαζάνης. Στην ομιλία του στο Τέξας, ήταν ο Αλέξης Δραγασάκης», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στη Βουλή.

«Πριν φύγετε για το Τέξας «στον ενικό» του κ. Χατζηνικολάου, λέγατε ότι με την ισχυρή λαϊκή εντολή και με το λαό στους δρόμους να μας υποστηρίζει, αφού έχουμε καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο, θα πάμε εκεί που η χώρα είναι ισότιμος εταίρος. Αυτός δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ο Αλέξης Λαφαζάνης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε:

«Στο Τέξας είπε ότι έχουμε μία οικονομική ένωση και ένα κοινό νόμισμα. Ότι οι άμεσες εναλλακτικές είναι χειρότερες και μία έξοδος δεν θα ωφελήσει κανέναν. Αν μία χώρα φύγει οι αγορές και οι κερδοσκόποι θα ρωτούν ποιος είναι ο επόμενος. Αυτά τα είπε ο Αλέξης Δραγασάκης».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «παλαιοκομματική αλλαγή» και πρόσθεσε ότι κατέθεσε την πρόταση γιατί «έχει εγκλωβιστεί σε συντεχνίες».

«Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης μετατρέπεται σε πρόταση δυσπιστίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του. Οι μόνοι σύμμαχοί σας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή», υπογράμμισε. 

 

Δείτε το βίντεο 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ