ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι εξυπηρετεί «οφσετάδες» και επαγγελματίες των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στη βουλή για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Ναυπηγεία, ανέφερε: «Ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών, απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας,  Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος συνόδευε τον κ. Τσίπρα στην επίσκεψη στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, είναι άνθρωπος με μακρά δραστηριότητα στον χώρο των αντισταθμιστικών ωφελημάτων. Και έχει πολύ μεγάλη αντιδικία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διότι έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε διάφορες εταιρείες, οι οποίες ετοίμαζαν ένα λογισμικό για την αεροπορία».

«Ο συνοδός του κ. Τσίπρα είναι άνθρωπος των αντισταθμιστικών ωφελημάτων. Δεν λέω ότι έχει κάνει κάτι κακό, παράνομο, πάντως είναι μία διαβολική σύμπτωση», πρόσθεσε.

«Υπάρχει ένας εκ των πραγμάτων εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαξεβάνης», συνέχισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών και συμπλήρωσε:

«Στο περιοδικό του, τον Μάρτιο, δημοσιεύεται ένα μεγάλο αφιέρωμα πόσο άθλια είναι τα αντισταθμιστικά ωφελήματα. Όταν λέω εγώ ότι τα αντισταθμιστικά ωφελήματα είναι αγωγός παράνομων πληρωμών, ο κ. Βαξεβάνης εξαπολύει tweet και λέει: “Βενιζέλος: Γι’ αυτό κατάργησα τα αντισταθμιστικά ωφελήματα. Σχόλιο: Τα αντισταθμιστικά ήταν η μόνη επιστροφή χρημάτων. Αυτά καθάρισε”».

 

 

 

 Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Γερασμένος ο νέος ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ