ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Η μόνη σταθερότητα είναι η ανεργία

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Η μόνη σταθερότητα είναι η ανεργία

 

Περιοδείες σε γειτονιές της Αθήνας, πραγματοποίησε το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ επισκέφθηκε και το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στο κέντρο της πρωτεύουσας, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις δηλώσεις του, για την ανάγκη σταθερότητας της χώρας.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «σταθερότητα σε μια σχέση συνενοχής σε μια συμμορία που θέλει να κυβερνά τον τόπο», ενώ κατηγόρησε επίσης τον κ.Σαμαρά ότι «συγκαλύπτει τα όργια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και τον συνέταιρό του τον κ.Βενιζέλο» και παρέπεμψε στις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν, επαναλαμβάνοντας την θέση του για «τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος» το 2009.

«Ο κ. Σαμαράς μιλάει για σταθερότητα. Το μόνο σταθερό είναι η αύξηση των 2.100.000 ανέργων, των τριών εκατομμυρίων ανασφάλιστων, των έξι χιλιάδων Ελλήνων που αυτοκτόνησαν» είπε ο κ.Καμμένος και πρόσθεσε:

«Η σταθερότητα του πρωθυπουργού είναι ότι παραμένει σταθερός στο να συγκαλύπτει τα όργια που έκαναν οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και τον ίδιο το συνέταιρό του, τον κ. Βενιζέλο. Είναι πράγματι σταθερός ακόμα και όταν ο Στρος Καν αποκαλύπτει ότι ο μηχανισμός στήριξης είχε στηθεί πριν από το 2009, πριν αποκαλύψει δηλαδή η Ζωή Γεωργαντά την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέληξε λέγοντας:«Εδώ λοιπόν, πρόκειται για σταθερότητα σε μια σχέση συνενοχής, σε μια συμμορία που θέλει να κυβερνά τον τόπο. Η συμμορία αυτή θα ανατραπεί με ένα δυνατό μήνυμα στις εκλογές, στις 25 Μαΐου, αλλά και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».

 

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.