Βενιζέλος σε Σαμαρά: Ο Φώτης μας την έκανε

Βενιζέλος σε Σαμαρά: Ο Φώτης μας την έκανε

Το παρασκήνιο των κυβερνητικών διαβουλεύσεων για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την καταρχήν συμφωνία του Φώτη Κουβέλη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Διαβάζουμε:

«Στην ταβέρνα… «Φλωράκης» στις Λιβανάτες συνέφαγε ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς μετά την ομιλία του στη Λαμία με τους βουλευτές της περιοχής (περιλαμβανομένου και του κ. Σταϊκούρα), καθώς και με κομματικά στελέχη. Το γεύμα ήταν λιτό, γαύρος και γόνος από καλαμαράκι και χωριάτικες σαλάτες, αλλά ενώ όλοι άλλοι παρήγγειλαν μπίρες, ο Πρωθυπουργός ζήτησε μόνο νεράκι από τη βρύση. Τον λογαριασμό δεν τον πλήρωσε ο κ. Σταϊκούρας αλλά ο κ. Ι. Πανουργιάς, κομματικό στέλεχος, ο οποίος και ήξερε την περιοχή και τον ταβερνιάρη.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τα πάντα, στην αρχή εξέφρασε την ανησυχία του γιατί, όπως είπε, εάν πάει κάτι στραβά στις επερχόμενες εκλογές είναι πιθανόν να χαθούν δεκάδες επενδύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Εν συνεχεία αποκάλυψε και κάτι σχετικό με τη ΝΕΡΙΤ, αφήνοντας τους άλλους άφωνους: «Τα είχαμε συμφωνήσει και οι τρεις. Και ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης για το τι θα γίνει με την πρώην ΕΡΤ. Την επόμενη ημέρα, ενώ όλοι είχαμε συμφωνήσει έρχεται ο Βενιζέλος και μου λέει: “Ξέρεις ο Φώτης μάς την έκανε”. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες ώρες…» είπε».

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο ραντεβού Άδωνι – παρόχων ΕΟΠΥΥ

ΒΙΝΤΕΟ-Επίσκεψη Σαμαρά στην έδρα της Frontex στη Μυτιλήνη

Κουβέλης: Να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.