Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Πάμε για lockdown ολοταχώς – Τι είπε για την Ματίνα Παγώνη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

“Το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι εκτός αγοράς, ζει στον δικό του κόσμο” είπε αρχικά, σημειώνοντας ότι δεν έχουν καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα της ελληνικής αγοράς.

“Για να μεταφέρεις ένα προϊόν από την Καλαμάτα στην Αθήνα, τα διόδια πρέπει κάπου να πάνε και αυτό μετακυλίεται στο κόστος του προϊόντος. Τα μεταφορικά είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, όπως και το πετρέλαιο κίνησης” τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

“Φοβάμαι ότι ο κ. Πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα στην ελληνική αγορά, είναι δομικό και είναι δεκαετιών. Δεν λύνεται έτσι, θέλει σχέδιο και πρόγραμμα” συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για την πανδημία απάντησε ότι “τα έχουν κάνει μαντάρα. Σήμερα μαθαίνω ότι οι νοσηλευτές στο Ιπποκράτειο ζητούν μαξιλάρια γιατί δεν έχει το νοσοκομείο. Τι να πω περισσότερο; Πέτυχαν; Θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα, πολύ καλύτερα”.

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση φταίει που δεν έπεισε το κόσμο

“Δεν μπορεί να βγαίνει συνεχώς η κ. Παγώνη και ο κ. Βασιλακόπουλος να αυτοδιαψεύδονται” συμπλήρωσε.

“Η υποχρεωτικότητα ήταν ένα λάθος από την πρώτη στιγμή. Έτσι, όπως κινήθηκαν δεν έπεισαν τον κόσμο. Πολλές εταιρείες απολύουν κόσμο αν δεν κάνουν το εμβόλιο” σημείωσε ο κ. Βελόπουλος.

“Η ουσία είναι ότι είμαι εναντίον της υποχρεωτικότητας. Στο δικό μου περιβάλλον και βουλευτές και στελέχη μου έκαναν το εμβόλιο και καλά κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, εγώ δεν είμαι γιατρός να τους συμβουλεύσω. Η δική μου συμβουλή είναι σε όλους να πάνε στο γιατρό τους και να κάνουν αυτό που θέλουν. Αυτό πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος κόμματος, εγώ δεν είμαι dealer φαρμακοβιομηχάνων ούτε dealer εμβολίων. Όποιος θέλει το κάνει, τι πιο δημοκρατικό από αυτό;” πρόσθεσε.

“Δεν μπορούμε να βλέπουμε την κ. Παγώνη κάθε μέρα στα κανάλια, αφού δεν μπορεί να πείσει η γυναίκα” υπογράμμισε.

“Η κυβέρνηση φταίει που δεν έπεισε το κόσμο” είπε ο κ. Βελόπουλος.

“Εδώ που φτάσαμε πάμε για lockdown ολοταχώς” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ