Βελόπουλος: Χρειάστηκαν 7 ημέρες για να στείλει η κυβέρνηση τον στρατό στη Θεσσαλία για αποκομιδή των ζώων

«Ο πρωθυπουργός, ημέρα με την ημέρα αποδεικνύεται ότι πλέον είναι αναξιόπιστος. Πριν από λίγες μέρες στην Λάρισα στο συντονιστικό, είχε πει ότι υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για να βοηθηθούν όλοι οι Έλληνες. Μετά από 2 ημέρες ακριβώς, πήρε 2 δισ. όπως ο ίδιος είπε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα ο υπουργός του μιλάει για κόψιμο των pass», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο «πραγματικά οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Έλληνας. Ο Έλληνας πεινάει και αυτοί δυστυχώς συνεχίζουν τα ψέματα. Αναξιόπιστοι και επικίνδυνοι».

«Χρειάστηκαν 7 ολόκληρες ημέρες για να ακούσει τη φωνή της Ελληνικής Λύσης η κυβέρνηση και να στείλει τον ελληνικό στρατό, πάση δυνάμει, στην περιοχή για αποκομιδή των ζώων, γιατί υπάρχει κίνδυνος για ασθένειες» σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος και σχολίασε: «Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την χρονοκαθυστέρηση αυτής της κυβέρνησης». «Φανταστείτε, αν χρειαστεί 7 ημέρες για να αποφασίσει, σε ενδεχόμενη εισβολή των Τούρκων. Θα έχουν φθάσει ήδη στο Κολωνάκι», προσέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ