Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία με τον γιο του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με μία τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας φανερώνει τις στιγμές ευτυχίας που βιώνει από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο του, καρπό του έρωτά του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Παναγιώτης Αντώνιος έχει ξετρελάνει τον Βασίλη Κικίλια, που προσπαθεί να περνά αρκετό χρόνο μαζί του.  «Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μου» έγραψε ο υπουργός Τουρισμού στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον λογαριασμό του.

Στη φωτογραφία ο σχεδόν ενός έτους γιος του ζευγαριού ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον Βασίλη Κικίλια να του κρατά το χέρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)


Ο Βασίλης Κικίλιας σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού στο “Ενώπιος Ενωπίω”, είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους και τη γέννηση του παιδιού τους.

“Δεν φανταζόμουν πριν από χρόνια ότι αυτή θα είναι η οικογένεια μου. Έχει τέσσερα εκπληκτικά παιδιά η Τζένη. Ό,τι πιο όμορφο είναι που έγινα πατέρας. Το βάρος στο σπίτι το σηκώνει η Τζένη. Τα θέλει όλα τακτοποιημένα στο πρόγραμμα. Είναι ωραία αίσθηση να ξέρεις ότι γυρίζεις σπίτι σου και οι άνθρωποι είναι εκεί για σένα” ανέφερε.

“Μιλάω μαζί της για τη ζωή, γιατί η πολιτική είναι ζωή. Πιστεύω στην άποψη της και τη γνώμη της, την συμβουλεύομαι και έχει και το τακτ να μην παρεμβαίνει στη δουλειά μου. Σχεδόν της την έκοψα την δουλειά της και την ευχαριστώ πολύ για αυτό, την αγαπάω παραπάνω, έκανε ένα βήμα πλάγια, για να μου δώσει τη δυνατότητα να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στις δουλειές μας” αποκάλυψε.

“Μαγειρεύει και… αυτοσχεδιάζει οπότε στηρίζει όλη η οικογένεια την προσπάθεια. Ο αθλητισμός σε βοηθάει να βάζεις στόχους και να μην τα παρατάς. Αγαπάω τον τρόπο που αγκαλιάζει τους ανθρώπους γύρω της, ακόμα και τους ξένους, το θαυμάζω αυτό. Η επιμονή της όταν κάτι θέλει είναι σθεναρή” είπε ακόμη ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ