Βασιλική Μιλλούση: Παλεύω για τους στόχους μου ως πρωταθλήτρια και το ίδιο θα κάνω αν εκλεγώ

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, μίλησε στο enikos.gr για την απόφασή της να μεταπηδήσει από την ενόργανη γυμναστική στον… πολιτικό στίβο. Όπως σημειώνει θέλει να προσφέρει στον τομέα του αθλητισμού και για αυτό ζητά την ψήφο των Αθηναίων.

Τι σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά;

Το πείσμα μου και η θέληση μου για προσφορά με έκαναν να πω ναι. Ούτε η θέση ενός αντιπεριφερειάρχη ούτε ο τίτλος ενός εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου. Δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα μου έχουν δοθεί πολλοί τίτλοι και είμαι περήφανη για όλους, κυρίως γιατί τους έχω κατακτήσει με τις δυνάμεις μου και με πολύ σκληρή δουλειά.

Μεγάλωσα μέσα στη γήπεδα, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο κάνοντας προπόνηση σε δημόσια γυμναστήρια και πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα πολύ αυτές οι υποδομές να υπάρχουν και στην Ελλάδα. Όχι μόνο για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό αλλά για όλους όσοι θέλουν να αθληθούν, από τα πολύ μικρά παιδιά μέχρι ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

Πιστεύεις ότι τα social media παίζουν ρόλο στην εκλογική διαδικασία και συγκεκριμένα στον προεκλογικό αγώνα;

Δεν θέλω να με ψηφίσουν κάποιοι επειδή έτυχε να έχω followers στα social media ή επειδή έχω μια οικογένεια με τον Λευτέρη Πετρούνια. Θέλω οι πολίτες να με εμπιστευτούν και με τιμήσουν με την ψήφο τους μόνο γιατί πιστεύουν πραγματικά ότι μπορώ να προσφέρω στον αθλητισμό. Έχω αποδείξει τι άνθρωπος είμαι, αν έχω ήθος, αν παλεύω για τους στόχους μου κι αν έχω θέληση γι’ αυτό που κάνω.

Μετά από την γέννηση των δυο παιδιών μου κατάφερα να επιστρέψω και να αγωνιστώ στο πιο υψηλό επίπεδο αγώνων στην ενόργανη γυμναστική. Επομένως, αν αναλογιστείτε τι σημαίνουν δυο γέννες και τι σημαίνει πρωταθλητισμός υψηλού επιπέδου θα καταλάβετε αν παλεύω για τους στόχους μου. Το ίδιο θα κάνω κι αν εκλεγώ αυτή την Κυριακή στις Περιφερειακές εκλογές.

Ποια είναι τα βασικά ζητήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε στο Νότιο Τομέα αν εκλεγείτε;

Θα αναφερθώ μόνο σε όσα γνωρίζω πολύ καλά κι αυτά είναι τα ζητήματα του αθλητισμού. Όχι μόνο στο Νότιο Τομέα αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Αττικής έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σημαντικά έργα που αφορούν τον αθλητισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι βρισκόμαστε σ᾽ ένα επίπεδο που μπορούμε να είμαστε τόσο ικανοποιημένοι ώστε να μην παλεύουμε για κάτι καλύτερο.

Οι μικρές σύγχρονες αθλητικές μονάδες σε κάθε Δήμο είναι αυτές που μπορούν να δώσουν στον απλό πολίτη καθημερινή διέξοδο στην άθληση. Μέσα απ᾽ αυτό είμαι πεπεισμένη ότι θα λυθούν κι άλλα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ψυχική και σωματική τους υγεία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ