Βουλή: Το… σαρδάμ του Βορίδη – Αποκάλεσε «Φαμελλάκη» τον Στέφανο Κασσελάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα… σαρδάμ έκανε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, παρεμβαίνοντας στην Ολομέλειας της Βουλής, αποκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη «κύριο Φαμελλάκη». Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου από τα έδρανα των κρατικών αξιωματούχων.

«Ελπίζω ότι η πρώτη παρουσία, υπό την ιδιότητα βεβαίως του ακροατού της διαδικασίας στο κοινοβούλιο, για τον κ. Φαμελλάκη…» είπε ο κ. Βορίδης, και αμέσως κατάλαβε το λάθος του και γύρισε προς την πλευρά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου. Χαμογέλασε, το διόρθωσε και συνέχισε: «Ελπίζω ότι η πρώτη παρουσία του κ. Κασσελάκη να μην ήταν απογοητευτική».

«Δηλαδή, ένα λάθος έκανα και το διόρθωσα. Μην είστε τώρα έτσι, δεν είναι σωστό αυτό…» ανέφερε απαντώντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτυρήθηκαν για το… σαρδάμ.

«Γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά. Λέει όχι παιδιά του κομματικού σωλήνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σωστό. Ένα πράγμα όχι σαν τον Κώστα Ζαχαριάδη. Δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα. Λέει όχι θητείες πολλές σαν τους αυτοδιοικητικούς. Ένα πράγμα σαν τον Ιωακειμίδη. Δεν έχει πολλές αυτοδιοικητικές θητείες. Αφού δεν σας αρέσουν οι πολλές αυτοδιοικητικές θητείες γιατί στηρίζετε τον Παχατουρίδη και τον Αρναουτάκη; Γιατί δεν κατεβάσατε άλλους που να μην έχουν πολλές αυτοδιοικητικές θητείες;» είπε ο κ. Βορίδης.

«Επιστρέψατε στον ΣΥΡΙΖΑ του ό,τι να ναι. Όχι ότι είχατε φύγει και ποτέ, για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση» τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ