Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σήμερα (3/10) μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, σχολίασε τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “Ντρέπομαι κάποιες φορές όταν συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Έπεσαν όλοι να την φάνε όμως. Ουσιαστικά πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς» ανέφερε στην αρχή.

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς με συνεργάτες και ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Εγώ συμβουλευτικά το λέω, πραγματικά το εννοώ στην Κωνσταντίνα, γιατί είναι μανούλα και πλέον είναι σε μια άλλη φάση καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, πραγματικά να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ.

Μπορεί πράγματι η Κωνσταντίνα να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος από αυτό που ήταν, γιατί πολλές φορές και εμείς κάνουμε λάθη. Και εγώ μπορεί να έχω μετανιώσει για κάποιες συμπεριφορές στο παρελθόν και τώρα που είμαι πιο ώριμη λέω “Πώς το έκανα εγώ; Γιατί το έκανα αυτό το πράγμα;”. Εγώ δεν θα πήγαινα, γιατί ξέρω ότι πάλι την επόμενη ημέρα θα γυρίσουν όλα μπούμερανγκ. Η Κωνσταντίνα είχε περάσει πολύ δύσκολα όταν είχε βγει στην Ελένη, επειδή πραγματικά το ψιλοπήραν όλες οι εκπομπές και ο καθένας έλεγε και κάτι παραπάνω και δεν πέρασε καλά. Αλλά δεν πέρασαν καλά και εκείνοι που συνεργάστηκαν μαζί της εκείνα τα χρόνια».

«Μετά από αυτή τη συνέντευξη, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ