Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η Βασιλική Μιλλούση στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά

Δύο νέες προσθήκες μετρά ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά», καθώς υποψήφιοι με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η Βασιλική Μιλλούση και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Ειδικότερα, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του «Αττική Μπροστά» στον Νότιο Τομέα Αθηνών υπό τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Μετά την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2012 και του 2016 και άλλες διακρίσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο είναι έτοιμη για νέους αγώνες στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Δημητρίου

Την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής με την Παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» ανακοίνωσε και ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Σπύρος Δημητρίου τόνισε: «Με οραματική σκέψη και συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο, που θα τεθεί σε τροχιά υλοποίησης από την πρώτη μέρα εκλογής μου, συστρατεύομαι στο πλευρό του αξιόμαχου Νίκου Χαρδαλιά, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ