Βαρβιτσιώτης στον Realfm 97,8: Μπροστά στις κρίσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεδείχθη ένας στιβαρός και αποτελεσματικός κυβερνήτης

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Η τετραετία που έρχεται ελπίζω να μην είναι όσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη τετραετία» είπε αρχικά. «Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στην Ευρώπη, εύχομαι να μην έχουμε τόσες πολλές και διαφορετικές κρίσεις μπροστά μας» πρόσθεσε.

«Μπροστά στις κρίσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεδείχθη ένας στιβαρός και αποτελεσματικός κυβερνήτης της χώρας» σχολίασε.

«Εγώ θεωρώ ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πια κατ’ όνομα αξιωματική αντιπολίτευση αφού στερείται τα δύο βασικά εργαλεία μέσα από τα οποία μπορεί να ασκήσει τη μέγιστη πίεση προς την κυβέρνηση, την πρόταση μομφής και την εξεταστική επιτροπή» σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που κάναμε ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν βρίσκεται στη Βουλή σήμερα. Το ότι βρίσκονται πολιτικά συγγενείς του, αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να αποτραπεί από τη στιγμή που υπάρχει η ελευθερία σε όποιον θέλει να κατέβει στις εκλογές. Ο περιορισμός δεν είναι στο τι πιστεύει, αλλά αν έχει καταδικαστεί για αξιόποινα αδικήματα που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα και αυτή ήταν η λογική της νομοθετικής μας ρύθμισης» ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ