Αλλαγή ώρας για την Ελένη Μενεγάκη και το ερώτημα περί… ανανέωσης

Προς την οριστικοποίηση του προγράμματος στην πρωινή και στη μεσημεριανή ζώνη οδεύει το Mega, με στόχο να βελτιώσει τον μέσο όρο της τηλεθέασης. Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη οδεύει προς μίνι μετακίνηση αλλά και μείωση της διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, με βάση τον σχεδιασμό του Mega για τη νέα σεζόν, η εκπομπή «Ελένη» μετακινείται από τις 13:30 στις 13:00, δηλαδή μισή ώρα νωρίτερα, ενώ θα ολοκληρώνεται στις 14:45, με συνολική διάρκεια μία ώρα και 45 λεπτά, αντί για δύο ώρες και 20 λεπτά που είχε φέτος. Λίγο νωρίτερα μετακινείται, επίσης, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, που θα μεταδίδεται στο εξής στις 12:30 (αντί για τις 12:45). Την ίδια στιγμή, εκκρεμεί από το Mega η τελική απόφαση για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της Ελ. Μενεγάκη.

Μπορεί το συμβόλαιο να έχει τριετή διάρκεια και να λήγει τον Ιούνιο του 2024, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι έχει συμβατική υποχρέωση να ενημερώσει την παρουσιάστρια για τις μελλοντικές προθέσεις του… έναν χρόνο πριν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως το τέλος του μήνα, οπότε θα απαντηθεί αν η προσεχής σεζόν θα είναι η τελευταία της Ελ. Μενεγάκη στο Mega ή αν θα υπάρξει και συνέχεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ