Τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Δερμεντζόπουλος

Για τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της κύριας πύλης θαλάσσιας επικοινωνίας της Θράκης με την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης συζήτησαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Σταύρο Σταυράκογλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το πρωί τις Πέμπτης τις εγκαταστάσεις του ΟΛΑ, όπου είχε συνάντηση με τον κ. Σταυράκογλου.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού ενημέρωσε τον κ. Δερμεντζόπουλο για τα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων του λιμανιού που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του.

Ο κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος από τη δική του πλευρά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το μοναδικό μεγάλο λιμάνι της Θράκης, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η θέση του και να καταστεί ο μεγαλύτερος συγκοινωνιακός και εμπορικός κόμβος για την κίνηση εμπορευμάτων από και προς τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

 

Διαβάστε επίσης

Δερμεντζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για το ζήτημα του χρέους

ΝΔ: Απόπειρα τρομοκράτησης η επίθεση στο γραφείο του Γεωργιάδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ