Το τετ-α-τετ Βενιζέλου-Λοβέρδου

Το τετ-α-τετ Βενιζέλου-Λοβέρδου

Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος θα συναντηθούν για πρώτη φορά κατά την κοινή συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Real Fm, ο Ανδρέας Λοβέρδος προτίθεται να ασκήσει μία συνολική κριτική για τη στρατηγική του κόμματος το τελευταίο πεντάμηνο, για την κυβερνητική συμμετοχή αλλά και για όλες τις «μεταλλάξεις» του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ίσως ο μόνος που πρόκειται να ασκήσει κριτική σε τόσο έντονους τόνους στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι και ο μοναδικός. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα το οποίο θα τεθεί από μία σειρά βουλευτών, ανάμεσα στους οποίους και ο Απόστολος Κακλαμάνης είναι η βιωσιμότητα της χθεσινής λύσης από το Eurogroup.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι πολλοί που προτίθενται να εξηγήσουν στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν θα ακολουθήσουν, αν χρειαστούν νέα μέτρα σε ένα δίμηνο ή ένα τρίμηνο.

Επίσης, πολλοί βουλευτές του κόμματος θα θέσουν το θέμα της ένταξης στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση καθώς έχουν καταλήξει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί, τουλάχιστον όπως το εννοεί ο κ. Βενιζέλος.

Πολλοί βουλευτές, σύμφωνα με τον Real Fm, θα προτρέψουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να φύγει από την κυβέρνηση, καθώς όπως τονίζουν δεν θέλουν να γίνουν η ουρά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ άλλοι βουλευτές θα τον προτρέψουν να μπει ενεργότερα στο κυβερνητικό σχήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ