Το παρασκήνιο του δείπνου Καραμανλή – Σαμαρά στην Κηφισιά – Σε τι συμφώνησαν

Νέες πληροφορίες για το δείπνο που είχαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της Τετάρτης στα βόρεια προάστια, αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8.

Οι φωτογραφίες από το δείπνο Καραμανλή – Σαμαρά – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η έντονη βροχόπτωση δεν εμπόδισε τους δύο πρώην πρωθυπουργούς να συναντηθούν στην γνωστή ταβέρνα του Βασίλη στην Κηφισιά, στην οποία πηγαίνει πολύ συχνά ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί είναι σχετικά κοντά στο σπίτι του και πηγαινοέρχεται με τα πόδια.

«Σε ανταπόδοση του προηγούμενου δείπνου που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη από τον Κώστα Καραμανλή, αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς τον προσκάλεσε στο στέκι του στην Κηφισιά και έφαγαν μαζί», ανέφερε.

Το enikos.gr δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το δείπνο των δύο πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων της ΝΔ. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν καρέ καρέ τη συνάντηση των κ.κ. Καραμανλή – Σαμαρά. Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε, ως προσκαλών, 5 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού, και στις φωτογραφίες φαίνεται να περιμένει, κοιτάζοντας το κινητό του. Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στις 20:00 ακριβώς.

Οι δύο άνδρες κάθισαν σε ένα τραπέζι που βρίσκεται σε ξεχωριστή αίθουσα του μαγαζιού και έμειναν μαζί για περισσότερες από δύο ώρες.  «Συμφώνησαν οι δύο να μην πουν τίποτα για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Συμφώνησαν να μην πουν λέξη για τα όσα συζήτησαν χθες» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ