Το παράπονο του Κυρίτση

Το παράπονο του Κυρίτση

Παράπονο για τον σύντροφό του από τα Γιάννενα Γιάννη Σκοπούλη εξέφρασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Κυρίτσης κατά τη διάρκεια γεύματος στα Τρίκαλα.

 «Έπεσα από τα σύννεφα όταν μου έφεραν χαρτί με δήλωση Σκοπούλη που έλεγε ότι θα πρέπει η έδρα της ΔΗΜ.ΑΡ. να πάει στα Γιάννενα» είπε «και απογοητεύτηκα ακόμη περισσότερο όταν είδα τον δικηγόρο του κατά τη συζήτηση της ένστασης να αγορεύει για είκοσι ολόκληρα λεπτά. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Είμαστε Αριστερά. Δεν είμαστε «αστικό κόμμα». Έπειτα κατανοώ ότι χάλασε σε πολλούς που έχουν μάθει σε μηχανισμούς, η δικιά μου παρουσία στη Βουλή. Αλλά δεν πειράζει…»… Ο Γιώργος Κυρίτσης πάντως εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «δεν θα χαθεί η έδρα της ΔΗΜ.ΑΡ. από τα Τρίκαλα».

Ο κ. Κυρίτσης μιλώντας για τις σχέσεις του με τους συναδέλφους του βουλευτές των Τρικάλων, είπε ότι υπάρχει καλή συνεργασία με όλους ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε :«… αυτούς που μας απειλούν με κρεμάλες!… Είναι κρίμα πραγματικά. Ωστόσο υπάρχουν εξαιρετικά στελέχη σ’ αυτό το κόμμα, οι φωνές των οποίων δεν ακούγονται») και για τα αιτήματα του κόσμου προς τα βουλευτικά γραφεία». O κ. Κυρίτσης δεν απέκλεισε την πολιτική συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Κυβέρνηση «με κάθετη ανάληψη Υπουργείων», ενώ παραδέχθηκε δυσκολίες στη συνεργασία με τα άλλα κόμματα.

Για τη κριτική που δέχεται για μη συχνή παρουσία του στα Τρίκαλα είπε ότι «εγώ δεν είμαι καλοχαιρέτας, ούτε εκλέχτηκα για να γυρνάω στα καφενεία. Κάνω μια σοβαρή δουλειά και αγωνίζομαι για σημαντικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Νομό».

Παρόντες στο τραπέζι ήταν ακόμη ο γ.γ. της Ν.Ε. Τρικάλων της ΔΗΜ.ΑΡ., Κώστας Παππάς, ο Βασίλης Χικάρος και άλλα στελέχη του κόμματος. 

 

Πηγή:trikalavoice.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ