Το Ασφαλιστικό θα περάσει ίσως και με περισσότερους βουλευτές εκτιμά ο Μάρδας

Την εκτίμηση πως θα περάσει το Ασφαλιστικό από τη Βουλή με τις 153 ψήφους των βουλευτών της συγκυβέρνησης αλλά ενδεχομένως και με ψήφους άλλων εξέφρασε ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Ερωτηθείς για την Ένωση Κεντρώων σημείωσε ότι «είναι ένα κόμμα το οποίο δεν έχει σχέση με το πολιτικό παρελθόν της χώρας και ότι κάποιες απόψεις παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Κάποιες βέβαια με προβλημάτισαν, περί μιας κυβέρνησης που θα συμμετέχει η ΝΔ και θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να γίνουν, με την έννοια ότι πως είναι δυνατόν να πάρει μέρος σε μια κυβερνητική πλειοψηφία ένας πολιτικός σχηματισμός ο οποίος οδήγησε τη χώρα εδώ που την οδήγησε εφαρμόζοντας μια οικονομική πολιτική η οποία δεν έδωσε τα αποτελέσματα τα οποία θέλαμε.»

Σχετικά με την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ο κ. Μάρδας σημείσωσε ότι «η τιμή ήταν πάρα πολύ χαμηλή δεν το συζητάμε αυτό».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «όταν κάτι έρχεται από το παρελθόν στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους, έξω δεν βλέπουν ποια είναι η κυβέρνηση, βλέπουν μια σύμβαση η οποία είναι στο παραπέντε να υπογραφεί. Εκεί υπήρχαν δυο λύσεις ή  δεν υπογράφαμε και υπήρχε μια ολόκληρη ταραχή ή αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε μια σύμβαση η οποία όμως  είχε πάρα πολλά ζητήματα για τα οποία διαφωνούσαμε  και όχι μόνο εμείς αλλά και διεθνώς.»

Διάβαστε επίσης:

Τα γλυκά του Λεβέντη στον Κατρούγκαλο και οι σημειώσεις… – ΦΩΤΟ

Πλακιωτάκης: Όχι σε οποιαδήποτε μείωση συντάξεων – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ